Opiskelu

Pääsääntöisesti opiskelu ammattiopistossa tähtää tutkinnon suorittamiseen. Tutustu tarkemmin tutkintojärjestelmään, mikä on Hoks, miten opiskelu työpaikalla tapahtuu jne.

Sen lisäksi sinulla on mahdollista tutustua yrittäjyyspolkuun sekä avoimiin ammatillisiin opintoihin.Salon seudun ammattiopiston yrittäjyyspolku

Yrittäjyyspolku on käytössä Salon seudun ammattiopistossa. Valitse tutkinnonosista juuri sinun yrittäjyyspolkuusi sopivimmat palat ja luo itsellesi yrittäjyyspainotteinen tutkinto. Sinun on mahdollisuus halutessasi perustaa NY-yritys, liittyä osuuskuntaan tai perustaa oma toiminimi jo opintojen aikana. Näe tässä siis mahdollisuutesi ja lähde rohkeasti kartuttamaan omaa yrittäjyyden osaamistasi! Lisätietoa vastuuopettajaltasi.


Palautteet

Opiskelijalta kysytään palautetta toiminnan kehittämiseksi noin kuukausi opiskelun aloittamisesta ja toisen kerran opintojen päätyttyä. Palautekysely lähetetään opiskelijan henkilökohtaiseen sähköpostiin.


Avoimet ammatilliset opinnot

Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu tarjoaa vaihtoehtoisen ja joustavan tavan hankkia osaamista eri oppilaitosten avointen opintojen tarjontaa hyödyntäen. Opiskelu tapahtuu verkossa itsenäisesti tai opettajan johdolla. Opintoja voi hyödyntää kuka tahansa aiheista kiinnostunut henkilö. Sinäkin voit hankkia tutkintoosi kuuluvaa osaamista Avoimet ammatilliset opinnot-palvelun avulla. Jos haluat, että AAVO-palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan osana omia opintojasi, ota yhteys omaan opettajaasi ennen avoimien opintojen aloittamista ja sovi opintojen suorittamisesta. Tässä tapauksessa hankittu osaaminen arvioidaan osana omaa tutkintoasi.