Opintotoimisto

Opintotoimisto palvelee opiskelijoita Hyvoninkadun sekä Taitajankatu 6:n kiinteistöissä.

Opintotoimisto auttaa opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa. Koulutussihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet ja tutkintotodistukset. Mahdollisten tapaturmien sattuessa opintotoimistot huolehtivat tapaturmailmoituksista.

Palveluajat

Opintotoimisto palvelee opiskelijoita 8.45-14.00 välisenä aikana. Aukioloajoissa tapahtuvista muutoksista tiedotetaan Wilman tiedotteilla. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisajan ottamalla yhteyttä opintotoimistoon. Opintotoimiston puhelinnumero on 044 7704 449.

Ensisijaisesti kannattaa ottaa yhteyttä alla olevalla palvelupyyntölomakkeella.


Opiskelijakortit

Opiskelijoilla ei ole oppilaitoksen omia opiskelijakortteja.

Päätoiminen opiskelija, joka on Kelan opintotuen piirissä ja opiskelu kestää yhtäjaksoisesti vähintään 8 kk voi hakea SAKKI ry:n tai OSKU ry:n opiskelijakorttia, joilla opiskelija on oikeutettu kattaviin valtakunnallisiin ja ympäri Euroopan ulottuviin alennuksiin.

Lisätietoa ja hakemuslomakkeita saa opintotoimistosta sekä SAKKIn, VR:n tai matkahuollon kotisivuilta. Oppilaitoksen opintotoimistosta voit pyytää opiskelutodistuksen, jolla voi saada alennuksia eri palveluntarjoajilta.

Työttömät opiskelijat voivat pyytää TE-toimistosta erillistä todistusta työttömyydestä, jolla saa alennusta esim. uimahallista. Laitathan ensisijaisesti sähköpostia osoitteeseen opintotoimisto@sskky.fi


Kassa

Hyvoninkatu 1:ssä ja Taitajankatu 6:ssa sijaitsevat kassapalvelut. Kassa sijaitsee Hyvoninkadulla pääaulassa ja Taitajankatu 6:ssa 2. kerroksessa.

Hyvoninkadun kassa on avoinna ma-to 9-15 ja pe 9-14.

Taitajankadun kassa on avoinna ma-ke 9-15, to 9-12, pe suljettu.

Poikkeavista aukioloista tiedotetaan Wilmassa.