Opintotoimisto

Opintotoimisto palvelee opiskelijoita Hyvoninkadun sekä Taitajankatu 6:n kiinteistöissä.

Opintotoimisto auttaa opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa. Koulutussihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet ja tutkintotodistukset. Mahdollisten tapaturmien sattuessa opintotoimistot huolehtivat tapaturmailmoituksista.

Palveluajat

Opintotoimisto palvelee opiskelijoita 8.45-14 välisenä aikana. HUOM!! Opintotoimisto on suljettuna kesällä viikot 28 ja 29 (12.-25.7.2021). Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisajan ottamalla yhteyttä opintotoimistoon.

Ensisijaisesti kannattaa ottaa yhteyttä palvelupyyntölomakkeella. Kun palvelupyyntösi on hoidettu, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Aukioloajoissa tapahtuvista muutoksista tiedotetaan Wilman tiedotteilla. Opintotoimiston päivystävä puhelinnumero on 0447704449.


Opiskelijakortit

Opiskelijoilla ei ole oppilaitoksen omia opiskelijakortteja.

Päätoiminen opiskelija, joka on Kelan opintotuen piirissä ja opiskelu kestää yhtäjaksoisesti vähintään 8 kk voi hakea SAKKI ry:n tai OSKU ry:n opiskelijakorttia, joilla opiskelija on oikeutettu kattaviin valtakunnallisiin ja ympäri Euroopan ulottuviin alennuksiin.

Lisätietoa ja hakemuslomakkeita saa opintotoimistosta sekä SAKKIn, VR:n tai matkahuollon kotisivuilta. Oppilaitoksen opintotoimistosta voit pyytää opiskelutodistuksen, jolla voi saada alennuksia eri palveluntarjoajilta.

Työttömät opiskelijat voivat pyytää TE-toimistosta erillistä todistusta työttömyydestä, jolla saa alennusta esim. uimahallista. Laitathan ensisijaisesti sähköpostia osoitteeseen opintotoimisto@sskky.fi


Kassa

Hyvoninkatu 1:ssä ja Taitajankatu 6:ssa sijaitsevat kassapalvelut. Kassa sijaitsee Hyvoninkadulla pääaulassa ja Taitajankatu 6:ssa 2. kerroksessa.