Tammikuusta 2022 lähtien opiskelijoiden ulkomaanjaksoja voidaan jälleen toteuttaa!

Tammikuusta 2022 lähtien opiskelijoiden ulkomaanjaksoja voidaan jälleen toteuttaa!

24.11 HYVINVOINTIPÄIVÄ

Sählyturnaus , äänimaljarentoutus, kuntosali, Putte Corner, hiusalan piste AmiStyle, ripsien värjäyksiä ja kulmien muotoilua, mehua ja hyvää mieltä.

11.11 klo 11-15 EZ Life -rahasta asiaa

Tapahtumassa mukana paikallisia pankkeja ja Kela. Lisäksi tarjolla velkaneuvontaa sekä tietoa ensiasunnon hankintaan. Tapahtuma toteutetaan messutyyppisesti ja tietoiskut toistuvat kahteen kertaan. Mukaan voi tulla joustavasti oman ja ryhmän aikataulun mukaan. Esittelypisteistä opiskelija saa merkinnän keräilykorttiin.  Kortin palauttaneiden kesken arvotaan E-WAY E350 sähköpotkulauta sekä lisävarusteet.

Amisvirkut

Amisvirkut liikuntaryhmä arkisin klo 8-9 Taitajankadun liikuntatiloissa.

Hjalmar Karlströmin säätiön apurahan haku

Hjalmar Karlströmin säätiön apurahaa on mahdollista hakea 5.11.2021 asti. Apurahaa myönnetään kaupan- ja teollisuuden alojen opiskelijoiden opintojen tukemiseen.

MaFyken opiskelua tarjolla

Matemaattis-luonnontieteelliseen osaan on tarjolla opiskelua lisäpajassa 6.9 lähtien maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin.

Eurooppaan oppimaan!

Eurooppaan oppimaan!

Osallistu POP UP -infoon

Tarvitsetko apua salasanan vaihtoon? Kaipaatko vinkkejä kirjautumiseen tai WIlman käyttöön? Osallistu POP-UP infoon, jossa saat apua ongelmiisi tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoilta.

Uusittu opiskeluopas on julkaistu

Uusittu opiskeluopas julkaistaan 8.6.2021. Uudessa opiskeluoppaassa on huomioitu erityisesti sen käyttö mobiilissa ja saavutettavuus. Sisältö puolestaan on pysynyt lähes ennallaan.

Onnea valmistuneille

Tänä vuonna valmistujaisjuhlaa vietettiin terveysturvallisesti onnitteluvideon avulla.

Uudet ohjevideot julkaistu

Opiskelijalle tärkeiden järjestelmien ja niiden kirjautumiseen liittyvät ohjeet on toteutettu ohjevideoina.