Rekrytapahtuma ti 8.2.2022 klo 10 – 16 verkossa

Yrityssalon järjestämä  Rekrytapahtuma ti 8.2.2022 klo 10 – 16 verkossa. Huom! Sovi osallistumisesta 8.2 opettavan opettajan kanssa!

Tervetuloa töihin Saloon! Kokonaan verkossa järjestettävässä rekrytapahtumassa on esillä
–  avoimet työpaikat laajasti
–  ensi kesän kesäduunipaikat
– oppisopimuspaikat
  opiskelijoiden harjoittelupaikat 
Verkkotapahtumassa on monipuolinen kattaus eri alojen yrityksiä*) ja työpaikkoja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Työnantajat ja työnhakijat voivat sopia työhaastatteluja verkossa tai keskustella muusta chatissä. Ohjelmalavalla tietoiskuja sekä työnantajille että työnhakijoille. *) Mukaan jo ilmoittautuneita yrityksiä: Alanteen tila, Asennus Suomi, Bolt.Works, Ravintola Bizarre, Eezy Henkilöstöpalvelut, Hesburger, ISS, IT-Line, Jame-Shaft, Kaarea, Lounea, Lähi-Tapiola, Manutec, Marine Alutech, Mathildan Marina, Matildan kartano, Montessori päiväkoti Aurinkoleijona, Orion, Punta, Rikalan Krouvi, Salofa, Salon kaupunki, Salon seurakunta, Saloteams, Salva ry, Securitas, Sitowise, Someron Säästöpankki, TB Kivihovi, Varsinais-Suomen Tietojakelu, VPS Henkilöstöpalvelu, Vakka-Suomen Puhelin, Western Shipyard ja Yrityssalo. 

Pandemian takia tilaisuus järjestetään etäyhteyksien avulla Tavata -verkostoitumisalustalla. Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen Tavata -alustalle. ”Tapahtumassa on avoinna kokopäiväisiä ja osa-aikaisia työpaikkoja, kesäduunipaikkoja, oppisopimuspaikkoja, harjoittelupaikkoja ja koulutuspaikkoja”.

Tapahtumassa työ löytää tekijänsä!
Työnhakija:
Loistava tilaisuus tutustua Salon alueella toimiviin yrityksiin ja muihin toimijoihin. Ilmoittaudu mukaan suureen rekrytapahtumaamme verkossa, jossa tutustut uusiin työmahdollisuuksiin! Saatat löytää myös kiinnostavan työpaikan rekrytointiyrityksen kautta. Osallistuminen on maksutonta ja avoin kaikille työnhakijoille! Ilmoittaudu nyt – saat tarkempia ohjeita 1.2 (mm. miten rekisteröidytään Tavata -alustalle)

Ilmoittaudu tästä:

https://www.lyyti.fi/reg/Toihin_Saloon_rekrytapahtuma_5653

Lisätiedot:
Tommi Virtanen | tommi.virtanen@yrityssalo.fi | puh. 044 547 7711
Juha Metsänoja | juha.metsanoja@yrityssalo.fi | puh. 044 546 0043

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä LähiTapiola Etelän, TE-palvelun, Salon kuntakokeilun, Salon seudun ammattiopiston sekä RekrySalo ja Väylä -hankkeiden kanssa.